
ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΕΜΒΡΥΟΛΟΓΟΣ
Brief info
Το 2004 έλαβε το πτυχίο της Βιολογίας από το Πανεπιστήμιο της Μπολώνιας της Ιταλίας, και η διπλωματική της εργασία αφορούσε την επίδραση των τεχνικών καλλιέργειας στη διατήρηση ανθρώπινου ωοθηκικού ιστού μετά από κατάψυξη.”.
Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Sant' Orsola Malpighi, Ινστιτούτο Γυναικολογίας & Μαιευτικής, Ιατρική Μονάδα Ανθρώπινης Αναπαραγωγής εκπαιδεύτηκε στις τεχνικές κατάψυξης/απόψυξης ωοθηκικού ιστού, καλλιέργειες ωοθηκικού ιστού και τεχνικές ηλεκτρονικού μικροσκοπίου.
Κατά την πρακτική της (2005) εκπαιδεύτηκε σε τεχνικές εξωσωματικής γονιμοποίησης στο Νοσοκομείο Ραβέννας, Τμήμα Γυναικολογίας & Μαιευτικής, Ιταλία.
Από το 2006 έχει εργαστεί ως κλινικός εμβρυολόγος και έχει συνεργαστεί με αρκετές Μονάδες Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, την Πάτρα και την Αλεξανδρούπολη.
To 2007 εξειδικεύτηκε σε τεχνικές υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στην κλινική American Fertility Services, New York, USA.
Το 2011 απέκτησε το Μεταπτυχιακό της από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, τμήμα Ιατρικής, πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Αναπαραγωγική- Αναγεννητική Ιατρική» με Διπλωματική εργασία "Η χρήση των metabolomics στην in vitro γονιμοποίηση για την ανάπτυξη εμβρύων και η σχέση τους με το γενετικό προφίλ των γυναικών".
Το 2013 έλαβε την πιστοποίηση ως Clinical Embryologist από την Ευρωπαϊκή Κοινότητα Aνθρώπινης Αναπαραγωγής και Εµβρυολογίας (ESHRE) .
Έχει εξειδικευθεί σε τεχνικές βιοψίας εμβρύων σε χώρες όπως η Δανία και η Τουρκία.
Από το 2015-2024 ήταν υπεύθυνη του Εργαστηρίου στην ΜΙΥΑ Assisting Nature, Θεσσαλονίκης και το 2020 σύμβαλε στην δημιουργία και διαμόρφωση του Εμβρυολογικού Εργαστηρίου Assisting Nature Λάρισα στο Ιασώ Θεσσαλίας.
Από το 2023 είναι Υποψήφια Διδάκτωρ στο τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με Διδακτορική διατριβή "Οι μορφοκινητικές αλλαγές της διάφανης ζώνης του προεμφυτευτικού εμβρύου με ψηφιακή επεξεργασία εικόνων time-lapse".
Συμμετείχε σε αρκετά συνέδρια και δημοσιεύσεις. Είναι Μέλος της Ευρωπαϊκής Κοινότητας Ανθρώπινης Αναπαραγωγής (ESHRE) και της Πανελλήνιας Ένωσης Κλινικών Εμβρυολόγων (Π.Ε.Κ.Ε).